U houdt van puur, goed en mooi?

Waarom vestigden de Romeinen zich uitgerekend rondom de Rijn en de Moezel? Omdat ze oog hadden voor het pure, goede en mooie. Net als u. 

Wanneer kunst uw ziel weet te raken, cultuur uw hart weet te beroeren en een lekker diner met een glas wijn uw smaakpapillen streelt, dan wilt u vast ook uw vrije tijd aan de mooie dingen in het leven besteden.

Het WijnRijk is een waar paradijs voor fijnzinnige geesten. Meer dan 430 musea vormen de culturele ruggengraat van de Rijnland-Palts.

Monumentale Romeinse gebouwen, middeleeuwse burchten en historische keizerlijke domkerken rijgen zich aaneen en bepalen het toch al prachtige landschapsbeeld. Meer dan 2.500 wijnbouwbedrijven schrijven jaarlijks circa 19.000 producten in om in aanmerking te komen voor een wijnprijs en roepen regelmatig de “Wijnboer van het jaar”, de “Wijn van het jaar” en de “Sekt van het jaar” uit en reiken veel internationale onderscheidingen uit. Het mooiste: de “wijnrijken” weten hoe ze de oogst van hun druiven op stijlvolle wijze moeten vieren. Op authentieke en stijlvolle wijngoederen en chique wijnfeesten, luxe wijnproeverijen of in combinatie met kunst-, culturele en culinaire evenementen. 

Beleef de wereld van de wijn en geniet van de puurheid.